دوشنبه , ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام
اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
سنسور مغناطیسی
1

ساخت انواع لوپ فلزیاب

سلام 

خیلی ها راجب ساخت لوپ مناسب سوال کرده بودن و یکی از مهم ترین بخش های های فلزیاب لوپ یا کوئل اونه که ساختش به این راحتی  ها نیست البته ساخت لوپ مناسبش! 

لوپ میتونید تو اندازه های مختلف  بسازین  بستگی به کتوشتون داره ..

لوپ میتونید تو هر اندازه ای بسازین  از ۲۸ سانت (قطر) تا دو متر مربع که متداول ترین لوپ ها هستن .

لوپ هرچی کوچک تر باشه عمق کم تری ولی فلز ریز تر بهتر میگیره . مثلا فرض این باشه دستگاه شما کارایی لازم داشته باشه از لوپ ۳۰ سانتی ۱ نیم متر و  لوپ ۶۰ سانتی برای عمق ۳ متر و لوپ یک متری ۴نیم متر و لوپ ۲ متری نهایت ۸ متر .(به این معنا نسیت هر دستگاهی این عمق با این لوپ ها متونه کاوش کنه این برای یک دستگاه نمیه حرفه ای حدودا تعریف شده)

این نکته خیلی مهمه که دستگاه شما چه اندازه لوپ هایی رو میتونه پشتیبانی کنه  حتما باید بهش توجه کنید!!

مشخصات لوپ هر دستگاه با دستگاهای دیگه هم متفاوته اما در یک فاصله مشخص هستند . اغلب توسط ارائه دهنده مدار یا کیت توضیح داده میشه . 

 

تقریبا تمام فلزیاب هایی که اینجا گذاشته شده با مشخصات این لوپ ها کار میکنه  . 

جهت تهیه آماده لوپ ها میتونید به فروشگاه ایران کیت مراجعه کنید   www.iran2kit.com

لوپ

————

X1: یکی از مهمترین قسمتهای این فلزیاب لوپ کاوش اون هست. مشخصه اصلی این لوپ ظرفیتش هست که باید در حدود ۴۰۰ میکروهانری باشه. البته چند میکروهانری کمتر یا بیشتر تاثیری در کارکرد دستگاه نداره. میزان مقاومت یا اهم این لوپ هم روی قدرت فلزیاب تاثیر اندکی داره که توصیه میشه در حدود ۱ اهم باشه. هر چند که مقاومت لوپ اصلی ۱٫۷ اهم ذکر شده و طبق تستهای انجام شده حتی تا حد ۲ اهم هم افت قدرت محسوسی مشاهده نشد. بلحاظ اهمیت فوق العاده پایین بودن ظرفیت خازنی داخل لوپ ؛ بهتره از سیم افشان با روکش تفلون برای ساخت لوپ استفاده بشه.

روش پیچیدن این لوپ در قسمت تفکیک و همینطور حذف آهن و سنس طلا بسیار تاثیرگذار هست و گرچه با لوپ معمولی هم میتونه کار بکنه اما قطعا برای جوابگیری خوب از این مدار نباید از لوپ معمولی استفاده کرد و باید با روشهایی که منجر به ساخت لوپ سریع و دارای حداقل ظرفیت خازنی بشه استفاده کرد. از جمله این لوپها میشه به مدل عنکبوتی اشاره کرد که توصیه میشه در تمام سایز های کوچک یا متوسط از این مدل لوپ استفاده بشه. تصویر این لوپ هم تحت عنوان  Spider_Coil قرار داده شده. لوپ عنکبوتی تقریبا از فرمول محاسبه ظرفیت لوپ تخت پیروی میکنه و فقط حدود ۱۰ درصد نسبت به فرمول لوپ تخت ظرفیت کمتری خواهد داشت. فرمول محاسبه لوپ تخت هم بصورت فایل Flat_Coil_Calculator که با اینترنت اکسپلورر باز میشه قرار داده شده که در صورت نیاز برای ساخت لوپ با ابعاد و سیمهای مختلف به روش تخت یا عنکبوتی میشه ازش استفاده کرد.

یک مساله بسیار مهم برای پایین اوردن ظرفیت خازنی لوپ استفاده از قالبی مناسب جهت پیچیدن لوپ عنکبوتی هست. طبق تحقیقات انجام شده یکی از بهترین جنسهایی که در دسترس باشه و خوب جواب بده چوب هست! از هر چوب نازکی که ضخامت ۳ میل یا نهایت ۵ میل داشته باشه میشه استفاده کرد. ضخیم تر بودن این قالب سبب سخت تر پیچیده شدن و پایین اومدن کیفیت کاری لوپ شده و در عین حال وزن کلی لوپ بخصوص در ابعاد بزرگ رو بشدت افزایش میده که حین کاوش اصلا مطلوب نیست. پس توصیه میشه حتما از چوب نازکی استفاده بشه.

نکته مهم دیگه استفاده از کابل اتصال مناسب برای لوپ هست. این کابل که نباید بیش از ۱ متر طول داشته باشه ؛ نقش مهمی در ثبات کاری و کیفیت عملکرد لوپ و کل فلزیاب داره. در صورت نامناسب بودن کابل ؛ این فلزیاب ممکنه اصلا کار نکنه! یا اینکه عدد گارد شروع به کار دستگاه افزایش زیادی داشته باشه که سبب افت برد و پایین آمدن کیفیت تفکیک خواهد شد. طبق تستهای انجام شده بهترین کابل برای اتصال لوپ ؛ کابل آنتن تلویزیون ساخت کرمان از نوع بدون فویل هست. در عین حال طول کابل هر چه کوتاه تر باشه نتیجه بهتر میشه. پس بهیچ وجه حتی از چند سانت طول کابل اضافی و بیمورد نباید استفاده کرد.

برای اتصال کابل لوپ به جعبه بهتره از کانکتور BNC مرغوب استفاده بشه که قسمت شیلد به قسمت بیرونی کانکتور متصل میشه. این اتصال باید صرفا از روی جعبه انجام بشه. در واقع هیچ فیش یا قطعه فلزی حتی در حد یک پیچ کوچک نباید نزدیک لوپ وجود داشته باشه و اتصال دسته و اسکلت به خود لوپ هم باید توسط اتصالات غیر فلزی مثل پیچ و مهره پلاستیکی یا پلی اتیلن و یا چسب و چوب و امثالهم انجام بشه. همینطور لازم هست اتصال کانکتور BNC در داخل جعبه تا خود مدار هم با همون کابل آنتن کرمان انجام شده باشه.

در اتصال لوپ های متوسط یا بزرگتر مثل ۶۰ سانتی به اسکلت باید توجه داشت که برد این لوپها بالاست و لذا خود جعبه مدار رو میتونه براحتی سنس کنه و از طرفی امواجش هم روی مدار اختلال بوجود بیاره! پس باید برای این لوپها فاصله نسبتا زیادی تا جعبه مدار در نظر گرفت. یعنی در واقع لوله رابط بین جعبه تا لوپ باید بلندتر باشه. مثلا باید ۱ متر فاصله در نظر گرفته بشه.

 

روش پیچیدن لوپ عنکبوتی

——————————–

در ابتدا باید این نکته رو ذکر کنیم که لوپ عنکبوتی مورد نظر ما از نوع ساده و یک تکه هست. در صورتی که لوپ عنکبوتی که طراح ازش استفاده کرده بصورت دو تکه بوده که بنظر میاد بیشتر بدرد سکه یابی میخوره و لذا باید برای کاوش اهداف بزرگتر از لوپ عنکبوتی یک تکه استفاده کرد تا از حداکثر سایز لوپ استفاده بهینه شده و برد نهایی برای اهداف بزرگ افزایش پیدا کنه. ضمن اینکه ساخت مدل یک تکه بمراتب راحت تر هم هست.

به جهت اینکه پایین در امدن ظرفیت خازنی لوپ مخصوص این دستگاه مساله ای حیاتی هست ؛ تمهیدات زیادی باید در نظر گرفته بشه. در نهایت کار ساخت لوپ ؛ هر چقدر عدد گارد شروع به کار دستگاه با لوپ ساخته شده پایین تر باشه نشان میده که کیفیت لوپ و کابل اتصال بهتر بوده.

برای پیچیدن لوپ عنکبوتی نیاز داریم یک قالب بصورت ورقه دایروی ترجیحا از چوب نازک به ضخامت حداکثر ۵ میلیمتر در نظر بگیریم. برای ساخت لوپ عنکبوتی باید تعدادی شیار به تعداد عدد فرد روی این قالب ایجاد بشه. علت فرد بودن تعداد شیارها این هست که هر دوری که سیم پیچیده میشه ؛ اگر شیارها به تعداد فرد باشه ؛ دور بعدی بطور خودکار چسبیده به دور قبلی قرار نمیگیره و این چیزی هست که برای کم شدن حالت خازنی ایده آله! چرا که چسبیدن سیمها به همدیگه حالت خازنی رو تشدید میکنه. از طرف دیگه هر چه تعداد شیارها بیشتر باشه ؛ نقاط تلاقی سیمها بیشتر میشه و ظرفیت خازنی افزایش پیدا میکنه و ساخت قالب لوپ هم سخت تر میشه. پس حداقل تعداد شیارمورد نیاز باید در نظر گرفته بشه. حالا اگر مثلا ۵ شیار در نظر بگیریم ؛ لوپ به صورت ۵ ضلعی در میاد و از حالت دایره خیلی دور میشه و بدلیل فاصله زیاد شیارها سیمها در این فاصله دیگه منظم قرار نمیگیرن و کلا چیز خوبی از آب در نمیاد. طبق تستها و بررسی ها و تحقیقات در مورد لوپ عنکبوتی ؛ تعداد شیارمناسب پیشنهادی برای لوپ مورد نظر ما میتونه ۱۵ عدد باشه. یعنی باید ۱۵ شیار در قالب دایروی چوبی خودمون ایجاد کنیم. البته این تعداد شیار در صورتی به خوبی قابل استفادست که سیم مورد نظر به اندازه کافی نرم باشه. وگرنه در مورد سیم های لاکی که حالت مفتولی پیدا میکنن شاید بهتر باشه تعداد شیارها تا حد ۲ برابر این افزایش پیدا کنه تا بشه نظم سیمها رو هم حفظ کرد.

عرض هر شیار باید حداقل ۴ برابر ضخامت سیم مورد استفاده باشه تا سیمها براحتی از داخل شیار عبور کنن. پس بسته به ضخامت سیم مورد استفاده لاکی یا روکشدار ؛ عرض شیار میتونه بین ۴ میل تا ۱ سانت باشه.

طول هر شیار هم معادل تفاوت قطر داخلی لوپ تا بیرون قالب لوپ تقسیم بر ۲ هست. مثلا اگر قالب دایره ۶۰ سانتی باشه و قطر داخلی رو بخوایم ۵۰ سانت بگیریم ؛ لازم هست طول هر شیار ۵ سانت باشه.

فاصله شیارها از هم در قسمت بیرونی قالب لوپ طبق یک رابطه ساده ریاضی مشخص میشه! مثلا برای لوپ ۶۰ سانتی که ۱۵ شیار بخوایم داشته باشیم ؛  باید قطر لوپ یعنی عدد ۶۰ رو در عدد پی یعنی ۳٫۱۴۱۶ ضرب کنیم و سپس تقسیم بر عدد ۱۵ کنیم تا فاصله بین شیارها از قسمت بیرونی لوپ بدست بیاد. در مورد این مثال فاصله بین شیارها ۱۲٫۵۷ سانت در میاد که چون قسمت بیرون لوپ دایروی هست ولی اندازه گیری معمولا با خط کش صاف انجام میشه ؛ در حد ۱ الی ۲ میل باید کمتر در نظر گرفت و مثلا در مورد این مثال فاصله ۱۲٫۴ سانت درست تر هست و دقیق تر در میاد.

بهرحال تمام این اندازه گیری ها ابتدا باید با مداد روی قالب علامتگذاری بشه و در نهایت چک بشه که تعداد شیارها و فاصله هاشون درست و مساوی باشه تا در نهایت لوپ خیلی تمیز و متقارن در بیاد. ذکر این نکته ضروریه که درست کردن این لوپ بیشتر در قسمت ساخت قالب نیاز به دقت و ظرافت داره. وگرنه پیچیدن سیم روی این قالب تنها چند دقیقه زمان میبره و اگر قالب خوب و دقیق باشه خیلی قشنگ در میاد. پس باید روی ساخت قالب خوب خیلی بیشتر زمان گذاشت.

در خصوص پیچیدن سیم روی این قالب به این صورت عمل میکنیم که از یک شیار شروع میکنیم و از قسمت درونی قالب لوپ ؛ سیم رو از داخل شیار رد میکنیم و از شیار دیگه بیرون میاریم. دقیقا عین دوختن با نخ و سوزن یک شیار رو از زیر رد میکنیم و بعدی رو از رو رد میکنیم و خیلی سریع و راحت پیچیده میشه. دور بعدی هم به همین صورت هست و اصلا لازم نیست روال زیر و رو بودن سیمها عوض بشه. چون تعداد شیارها فرد هست بطور خودکار دور بعدی که پیچیده میشه جاهای خالی رو پر میکنه ولی سیمها به هم نمیچسبن. یعنی بین سیمها همیشه به اندازه ضخامت خود سیمها فاصله میفته. نکته بسیار مهم درخصوص پیچیدن این هست که باید سیمها با فشار کشیده و پیچیده بشن! یعنی نباید شل پیچیده بشن. وگرنه لوپ خوب از آب در نمیاد. پس موقع پیچیدن باید سیم با دست کشیده بشه تا خیلی قشنگ صاف قرار بگیره. هر چقدر این فشار بیشتر باشه نظم بین سیمها بهتر از آب در میاد!

با این حال ممکنه در پایان کار پیچیدن ؛ سیمها بطور کامل منظم و موازی هم در نیان. بنابراین پس از اتمام کار بهتره با دست سیمها رو منظم تر کرد چون میتونه کمی بهتر جواب بده.

در ضمن باید توجه داشت که بدلیل دو طرفه بودن این لوپ به ظاهر نصف دورها در یک طرف دیده میشه و نصف دورها هم در سمت دیگه! پس اگر مثلا در کل ۲۰ دور پیچیده باشیم ؛ ۱۰ دور در یک سمت قابل مشاهده و شمارش هست و ۱۰ دور در سمت دیگه.

در نهایت این لوپ دارای دو سر خواهد بود که یک سر از داخل لوپ میاد و سر دیگه در بیرون لوپ قرار داره. این دو سر رو باید به نحوی به سمت مرکز لوپ متمایل کرد تا اتصال دسته اسکلت دستگاه و کابل لوپ در اون قسمت انجام بشه.

اتصال سیمهای لوپ به کابل باید توسط لحیم کاری محکم و ظریف انجام بشه و در نهایت از لنت برق برای عایق کردن اتصال استفاده بشه. بهیچ وجه از فیش یا هر اتصال فلزی نزدیک لوپ نباید استفاده کرد.

نکته دیگری که در اتصال لوپ عنکبوتی وجود داره این هست که بهتره سیمی که از قسمت بیرونی لوپ میاد به شیلد کابل اتصال لوپ وصل بشه و سیمی که از قسمت درونی لوپ میاد به مغزی کابل متصل بشه. چون بنظر میاد به این شکل کمی عملکرد بهتر و نویز کمتری وجود خواهد داشت.

عملا لوپهای بزرگ تر از ۳۰ سانت به علت برد بالا و همینطور نویزپذیری بیشتر ؛ بدرد تست در فضای داخل منزل نمیخورن. بنابراین نتیجه درست کار لوپ های بزرگتر فقط در محیط باز و طبیعت که با واقعیت کاوش هم تناسب بیشتری داره حاصل میشه.

مشخصات مدلهای مختلف لوپ عنکبوتی پیشنهادی با سیم لاکی
——————————————————————
لوپ ۲۰ سانتی: قطر داخلی ۱۲٫۵ سانت – ۴۲ دور – حدود ۲۴ متر سیم ۰٫۸ میل.
لوپ ۳۰ سانتی: قطر داخلی ۲۴ سانت – ۲۹ دور – حدود ۲۷ متر سیم ۰٫۸ میل.
لوپ ۴۵ سانتی: قطر داخلی ۳۹٫۵ سانت – ۲۲ دور – حدود ۳۱ متر سیم ۱ میل.
لوپ ۶۰ سانتی: قطر داخلی ۵۵٫۵ سانت – ۱۸ دور – حدود ۳۵ متر سیم ۱ میل.
لوپ ۷۰ سانتی: قطر داخلی ۶۵٫۵ سانت – ۱۷ دور – حدود ۳۸ متر سیم ۱ میل.
لوپ ۸۰ سانتی: قطر داخلی ۷۵٫۵ سانت – ۱۶ دور – حدود ۴۱ متر سیم ۱ میل.
لوپ ۹۰ سانتی: قطر داخلی ۸۵ سانت – ۱۵ دور – حدود ۴۳ متر سیم ۱٫۲ میل.
لوپ ۱۰۰ سانتی: قطر داخلی ۹۵٫۵ سانت – ۱۴ دور – حدود ۴۵ متر سیم ۱٫۲ میل.

 

لازم به ذکره تعداد شیارها در این لوپ ها به عهده سازنده گذاشته شده و فرق محسوسی هم نمیکنه. بهرحال باید شیارها به تعداد عدد فرد باشه و از روی فرمولی که در بالا ذکر شد براحتی میشه فاصله بین شیارها رو محاسبه کرد. در مورد سیم لاکی بدلیل داشتن حالت مفتولی ؛ کم گرفتن تعداد شیارها نظم لوپ رو پایین میاره و لذا شاید بهتر باشه تعداد شیارها رو بیشتر گرفت. در هر صورت این مسائل بصورت دقیق فقط موقع ساخت لوپ مشخص میشن. استفاده از سیم افشان روکشدار با ضخامت کلی ۱٫۵ الی ۲ میل که دارای مغزی افشان با ضخامت ۱ الی ۱٫۲ میل باشه میتونه نتیجه خیلی بهتری نسبت به سیم لاکی داشته باشه و بدلیل نرمتر بودن سیم های افشان میشه براحتی تعداد شیارها رو هم کمتر گرفت و در عین حال نظم سیمها هم رعایت بشه. در صورتی که از سیم روکشدار استفاده بشه بدلیل ضخامت متفاوت ؛ کمی تغییر در مشخصات لوپ لازم هست که میشه از برنامه محاسبه لوپ تخت کمک گرفت.

عرض شیارها هم بهتره حدود ۸ میلیمتر در قسمت بیرونی لوپ باشه که وقتی بطرف داخل میره اندکی باریک تر میشه. طول هر شیاری هم که باید ایجاد بشه معادل تفاوت قطر داخلی تا بیرونی لوپ تقسیم بر ۲ هست. مثلا طول شیار در لوپ ۶۰ سانتی ذکر شده باید ۲٫۲۵ سانت باشه که حاصل ۶۰-۵۵٫۵ / ۲ هست. در واقع ذکر عدد قطر داخلی برای این نوع لوپ فقط جهت محاسبه طول هر شیار هست! وگرنه بطور مستقیم با اندازه گیری قطر داخلی سر و کاری نداریم.

در ضمن این لوپها بصورتی در نظر گرفته شدن که حدود ۰٫۵ سانت حاشیه خالی در قسمت بیرونی لوپ باقی بمونه تا هم کار پیچیدن دورهای نهایی مشکل نباشه و هم از حداکثر فضای مفید قالب لوپ به خوبی استفاده بشه. پس مثلا برای لوپ ۶۰ سانتی کافی هست یک صفحه دایروی با قطر دقیق ۶۰ سانت در نظر گرفته بشه تا همه چی درست در بیاد.

در مورد لوپهایی که تعداد دورهای محاسبه شده عدد فرد هست ؛ باید توجه داشت که چون نصف دورها در هر طرف دیده میشه ؛ یک طرف لوپ عملا یک دور بیشتر بنظر میاد. مثلا در لوپ ۳۰ سانتی با ۲۹ دور سیم ؛ در پایان کار در یک طرف لوپ ۱۵ دور و در طرف دیگه ۱۴ دور سیم باید قابل شمارش باشه.

محاسبه این لوپها بصورتی هست که ظرفیت حتما حدود ۴۰۰ میکرو هانری خواهد بود و لذا نیازی به اندازه گیری با سلف متر نیست. هر چند برای اطمینان بهتره ظرفیت هم اندازه گیری بشه و در حد ۳۰ میکرو هانری کمتر یا بیشتر از ۴۰۰ هم اگر بود هیچ مشکلی وجود نداره. وگرنه باید ۱ دور کمتر یا بیشتر کرد تا ظرفیت درست بشه. مقاومت همه این لوپ ها هم بین ۰٫۶ تا ۱ اهم در میاد که برای این مدار کاملا مناسب هست.

 

لوپ فریم بزرگ

—————–

اصولا لوپ با مدل غیر عنکبوتی کیفیت پایین تری داره. اما در صورتیکه هدف صرفا برد زیاد باشه میشه از لوپ ۱ در ۱ استفاده کرد که نسبت به لوپ ۶۰ عنکبوتی میتونه برای اهداف بزرگ حدود ۳۰ درصد برد بیشتری رو فراهم کنه. طبیعتا برای کیفیت بهتر این لوپ بهتر هست از سیم افشان با روکش تفلون استفاده شده و سیم ها خیلی به هم نچسبن تا حالت خازنی زیاد بالا نره.

 

فریم ۱ متری : مربع ۱ در ۱ متر – ۱۱ دور – حدود ۴۵ مترسیم لاکی ۱٫۲ میل یا سیم افشان مشابه.
فریم ۲ متری : مربع ۲ در ۲ متر – ۷ دور – حدود ۵۷ متر سیم لاکی ۱٫۵ میل یا سیم افشان مشابه.

توصیه: لوازمی که برای فلزیاب ها تهیه میکنید یا حتی خودت فلزیاب رو از سایت هایی که فقط تخصصی در همین زمینه فعال هستند تهیه کنید تا مسائل جزی و مهم حتما رعایت شده باشند . خیلی دیده شده کیت هایی که ارائه میکنن حتی از قیمت های وب سایت های تو این زمینه خیلی بیشتر هم هستن !!!

موفق باشید

نمونه تصاویر :

لوپ های بزرگ :

کپی رایت متن رعایت شود

۴۰ دیدگاه

  1. لوپ یک دریک کابلی آماده چنده؟

  2. سلام واسه کیت tl 12000 چه لوپ استفاده کنم واسه عمق ۵ متر کاوش سکه یابی طلا

  3. سلام وقتتون بخیرمن یه لوپ و کویله نیاز دارم هم رسیو هم ترنزمیت.دستگاه vlf .هرچی تماس میگیرم با شمارتون کسی جواب نمیده.

  4. سلام خسته نباشید واسه لورنز زد وان لوپ ۱.۵در ۱.۵ چند دور سیم با قطر چند میل نیازه .یه سوال دیگه فیشی که به پشت دستگاه لورنز میخوره ۳تا خروجی داره که یکیش ماله برقه اون به کجایه لوپ وصل میشه وقتی دو سر سیمو فقط تو لوپ داریم

  5. سلام یک لوپ پنجاه سانتی میخوام چطور باید سفارش داد

  6. سلام.یه لوپ دوبل ۲۵ویه لوپ دوبل ۴۵میخوام. دوست عزیزیه شماره تلفن بزاریدمن تماس بگیرم واسه سفارش لوپ

  7. سلام یک.مدار کامل برای کاوش عمق ۱ متری میخوام
    قیمتش چند میشه ؟ چه مدت زمان برای ماده شدنش طول میکشه
    اگه جواب دادین منو از طریق ایمیل با خبر کنید

  8. سلام اگه میشه بفرمایید برای لوپ نیم متری چهار گوش چند دور باید سیم پیچید برای دستگاه دیپ مستر ۲۰۰۸ ممنونم

  9. سلام.واقعا خسته نباشید.اطلاعات تخصصی خوبی بار کذاری کردید.

  10. سلام من برای یک لوپ به قطر ۳۵ سانتی چند متر سیم و با چه قطری باید بگیرم؟ دستگاه pi خودم مونتاژ کردم . منظورم لوپ عنکبوتیه . ممنون میشم راهنمایی کنین

  11. سلام به شما دست عزیز و گرامی داداش یه سوالی من یه دستگاه gpx5000 مینی لوپ دارم میخوام عمق کاوششو بیشتر کنم خوده دستگاه گفته اگه لوپ بزرگتر بزاری روش تا ۳متر میزنه اخه از بس گرونه نمیشه نزدیکش شد ممنون میشم راهنماییم کنین چجوری میشه درست کرد یعنی بااز چه سیمی بهتر میشه بهعدش یه سوال دیگه من اگه سیم پیچ درست کنم دو سرسیم دستم میاد که. باید وصل شه به دستگاه ولی خودش نمیدونم ۵پین داره یا۴تا بازم تشکرمیکنم از شما دوست عزیز

  12. سلام خسته نباشی ممنون از وبلاگ خوبتون .یه کیت اماده ردیاب انتنی با کیت پراب بخوام سفارش بدم هزینه ش چقدر میشه من با الکترونیک اشنایی ندارم ساختنش سخته برام

  13. سلام مهندس اگر یک دستگاه کامل بخواهم
    زیاد نمیخواهم عمیق بزنه نیم متر تا یک متر فلز را بزنه حدودا چقدر در میاید و جای خواصی سراغ دارید برای تهیه این دستگاه ممنونم

  14. سلام.وقت بخیر.لوپ ۶۰سانتی سیم افشان اشکال داره دو تیکه بشه در حد ۲متر آخرش کم اومد الان۱۶دور پیچیدم ینی۸دور یه سمت و۸دور سمت دیگه.ممنون میشم راهنمایی کنید

  15. سلام.میشه لطفا جوابمو بدید

  16. سلام من یه لوپ ۶۰ عنکبوتی درست کردم قالبش رو با CNC درآوردم دقیق سیم پیچیشم تا حد ممکن کشیده درست کردم . ولی موقع بالانس فقط hi metal میده . قبل این یه لوپ ۳۰ و فریم ۱در ۱درست کردم که خوب کار می‌کنه ولی این لوپ فقط های متال میده بالانسش . خواستم راهنمایی کنید

  17. سلام مهندس می خوام لوپ فلزیاب .برای دستگاه پلاسی بسازم .لوپ ۴۵سانت.بسازم میخ رادرچه فاصله بزنم .ازسیم ۵۵استفاده .کنم .ازچه استفده .کنم تاهم سه کارمیکنه

  18. سلام شما میتونین لوپ دابل بسازین لوپ دابل دستگاە م خراب شدە

  19. استادسلام خسته نباشین وقت به خیر،

    شما تو گفته هاتون اشاره کرده بودین به سیم کواکسیال کرمان بدونه فویل این سیمو در داخل لپ منظورتون هس که استفاده بشه یعنی تو سیم پیچ ها

  20. سلام یک دستگاه پلاسی دارم هرلوپ ساختم .ازبغل بیشترمیگره تاعمق .

  21. سلام ساخت لوپ کارخانه پنجاه سانتی بااهم ۱٫۷می خوام بسازم باید باچه سیمی چطور بسازم

  22. برا تی ال بخوام از سیم افشان لوپ ۱ بزنم مشخصات سیم و دورشو میفرمایید و اصولا باید اهمش چقد دربیاد و و ایا با لوپ ۱ میشه قبر هم کاووش کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.